Planutvalget har i møte 23.1.2019, sak 004/19, vedtatt mindre endring av reguleringsplan for Tandeskogen massetak. Endringen innebærer en korrigering og oppdatering av bestemmelser knyttet til forhold som er ivaretatt i godkjent driftsplan, dette gjelder bunnkote, sikringstiltak og krav til godkjenning av uttaksetapper. For fullstendig informasjon og innsyn i plandokumentene, se kommunens post- og saksliste.

Kommunens vedtak kan påklages til fylkesmannen av part eller andre med rettslig klageinteresse, jfr. plan- og bygningsloven § 1-9 og forvaltningsloven kap VI. Eventuell klage må angi hvilket vedtak som påklages, hvilke endringer som ønskes og den bør begrunnes. Klager kan be om at vedtaket som er gjort, ikke må tillates iverksatt før klagefristen er ute eller klagen er avgjort.
Klagen fremsettes skriftlig. Muntlig klage kan fremsettes ved at erklæringen settes opp skriftlig av vedkommende forvaltningsorgan. Såkalt foreløpig klage (klage uten begrunnelse) må avsendes innen klagefristen, og en begrunnelse/begrunnet klage må ettersendes uten ugrunnet opphold/før klagen tas til behandling.

Frist for å klage på vedtaket er 18.februar 2019.

Eventuelle klager vil bli behandlet politisk i planutvalget. Dersom utvalget ikke finner grunn for å omgjøre vedtaket, vil kommunen oversende klagen til fylkesmannen for endelig avgjørelse.