Vedtak: Reguleringsplan for planovergangstiltak Bergsvika, med plankart, planbestemmelser og planbeskrivelse alle dokumenter datert 11.10.2021, vedtas med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-12.

Multiconsult har på oppdrag fra Bane NOR utarbeidet reguleringsplan for planovergangs-tiltak i Bergsvika. Hensikten med planen er å kunne stenge den usikrede planovergangen som går fram til to boliger på nedsiden av jernbanen og skaffe ny adkomst til boligene. 

BaneNor har kommentert og fulgt opp innkomne merknader ved oppstart og første gangs behandling. 

For fullstendig informasjon og innsyn i plandokumenter, se kunngjøring på www.ringsaker.kommune.no/arealplaner. Der finnes lenke videre til Planinnsyn med plankart, bestemmelser, beskrivelse, saksframlegg, vedtak og andre plandokumenter. Kommunestyrets vedtak kan påklages. Klagefrist er satt til 07.01.2022.

Ved eventuell klage må det angis hvilket vedtak som påklages og hvilke endringer som ønskes. Klagen bør begrunnes. Klager kan be om at vedtaket som er gjort ikke må tillates iverksatt før klagefristen er ute eller klagen er avgjort.. Det oppfordres det til å sende inne klage med funksjonen «Gi tilbakemelding» i Planinnsyn. Lenke til den aktuelle saken finnes i Planinnsyn og via kunngjøringen på kommunens nettsider www.ringsaker.kommune.no/arealplaner. Klage kan også sendes i e-post til postmottak@ringsaker.kommune.no eller brev til Ringsaker kommune, postboks 113, 2318 Brumunddal.

Eventuelle klager vil bli behandlet politisk i planutvalget. Dersom utvalget ikke finner grunn for å omgjøre vedtaket, vil kommunen oversende klagen til Statsforvalteren for endelig avgjørelse.