Det er startet opp planarbeid for massetak i Byhagan vest, og det ble vedtatt planprogram av kommunestyret 7.2.2018. Forslagsstiller for planen er SCH Holding AS (Stange asfalt). Norconsult AS bistår med utarbeidelse av planen. Reguleringsplanforslaget ønskes behandlet i høst og det inviteres derfor til informasjonsmøte med gjennomgang av planmateriale.

I tillegg vil Ringsaker kommune orientere om planarbeid for omregulering av Byhagan, som grenser til planområdet for masseuttak. Omreguleringen av Byhagan innebærer området for By speedwaybane, Grønvold bildemontering, tidligere massetak- og industriområde, og landbruk, natur og friluftsområder.

Pga. smittehensyn ber vi om påmelding fra de som har tenkt å komme. Dette kan gjøres ved henvendelse til Erlend Fikse i Ringsaker kommune på epost: erlend.fikse@ringsaker.kommune.no, med påmeldingsfrist fredag 11. september. Dersom antallet overstiger 25 må vi dele møtet og det blir da to møter samme kveld, med oppstart av det andre møtet kl 19.00. Det vil også være mulig å avtale møte via nett eller på telefon dersom man ikke ønsker å være fysisk til stede på møtet. Kontakt i tilfelle:

  • Erlend Fikse, i fht omregulering av Byhagan (erlend.fikse@ringsaker.kommune.no, tlf 940 10 506)
  • Arnstein Dale, i fht reguleringsplanen for masseuttaket i Byhagan vest. (ard@norconsult.no, tlf 45 40 44 69)

Vel møtt!