Kommuneplanens samfunnsdel med langsiktig arealstrategi er nå vedtatt, og planprogram for kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn og høring med frist 5. juni.

Som en del av arbeidet med oppfølging av samfunnsdelen og det innledende arbeidet med arealdelen er det ønskelig med en dialog om utviklingen av Mesnali som tettsted. I tillegg har kommunestyret vedtatt at salg av Mesnali skole skal utredes i god dialog med innbyggerne i lokalsamfunnet og den gamle skolekretsen rundt skolen før det legges fram en sak for politisk behandling. Det er også behov for dialog rundt oppfølging av vedtaket om at uteområdet på Messenlia skole ivaretas og videreutvikles som nærmiljøkvalitet.

Det legges opp til en prosess med muligheter for flere møtepunkter. For å komme i gang med arbeidet inviteres det til et åpent møte der kommunen vil orientere om det pågående planarbeidet og innlede til en videre prosess. Mesnali bygdeutvalg er utfordret på å dele sine innledende tanker om en videre utvikling av Mesnali.

Program:

  • Velkommen og rammer for arbeidet v/strategisjef Alf Thomassen
  • Presentasjon av arbeidet med kommuneplanens arealdel og muligheter for Mesnali v/plansjef Anne G. Kittelsrud
  • Innledende tanker om salg av Mesnali skole og videreutvikling av uteområdet v/ kommunalsjef Håvard Haug og strategisjef Alf Thomassen
  • Innledende innspill fra Mesnali bygdeutvalg v/Linn Christin Myhrer Rueslåtten og Thor Kristian Ringsbu
  • En første innledende dialogrunde v/folkehelsekoordinator Ingeborg Nordlund
  • Avslutning og veien videre v/strategisjef Alf Thomassen

Det blir servert kaffe og kringle.

Velkommen!