Har du erfart at en sang har grepet deg så sterkt, at den har fått deg til å se noe du ellers ikke ville ha sett? Forstå noe du ellers ikke ville ha forstått? Føle noe du ellers ikke ville ha følt? Blitt glad i noen som du ellers ikke ville ha blitt glad i?
Forfatteren Petter Fiskum Myhr, tidligere direktør for Olavsfest og Rockheim, og før det programsjef i NRK, er en av de mange som er blitt rammet av sangen.
I hans nye bok, “Dit sangen tar deg”  skriver han om hvordan sangen endret liv og samfunn i land som USA, Iran, Chile og Palestina.

Rammefortellingen i boka er ei reise langs den berømte HIGHWAY 61. En reise bakover i musikkhistorien, fra barndomshjemmet til en av vår tids mest betydningsfulle sangskriver, Bob Dylan, til alle de stedene som har hatt en avgjørende betydning for hans liv og karriere – der hvor bluesen, folkemusikken og jazzen ble født – hele tiden med et blikk på hva sangene har betydd for de enkelte menneskene og de politiske bevegelsene.

I dette musikkforedraget samtaler forfatter Fartein Horgar med Petter Fiskum Myhr om denne reisen, med avstikkere til både Iran, Chile, Palestina og andre steder. De vil også fremføre noen relevante sanger fra denne historien.

Sted: Ringsaker bibliotek Moelv
Tid: Torsdag 24.oktober kl.12:00