Vi har 50 stoler til disposisjon torsdag kveld  og alle er opptatt!

Til høstens bokkveld kommer to sentrale forfattere og en av landets beste kulturjournalister! Biblioteket får besøk av Helene Guåker, Vigdis Hjorth og Marta Norheim.

Helene Guåker er fra Nes og har skrevet flere bøker for barn og voksne i ulike sjangre. Høsten bok "Høgspenning livsfare" handler om overgangene i livet, om kriser og om psykisk helse, og er nominert til Brageprisen. 
Vigdis Hjorth er en av våre mest produktive og populære skjønnlitterære forfattere.  Flere av bøkene hennes har fått litterære priser.  Vigdis Hjorth ble i 2016 nominert til Nordisk råds litteraturpris for boka "Arv og miljø". Høstens bok, "Er mor død?", handler blant annet om hvordan det er å flytte hjem etter flere tiår i utlendighet.
Marta Norheim har arbeidet som kulturjournalist i NRK P2 siden 1990.  Hun har også skrevet flere bøker, blant annet Friksjonar, som hun i 2012 fikk Språkprisen for. 
På bokkvelden vår skal Marta Norheim fortelle om et utvalg av årets bøker.

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Torsdag 26. november klokka 19:00 


Vi følger reglene som gjelder for smittevern knyttet til Korona-situasjonen.
For at vi skal  kunne bistå ved en eventuell smittespredning må alle som deltar på arrangementet oppgi navn og telefonnummer når de kommer.