BUA Ringsaker, Brumunddal skøyter og kulturrådgiver Henriette Enger på isen

Vinterdag på torget i Brumunddal

Bli med på «Vinterdag med BUA Ringsaker og Brumunddal skøyter!» lørdag 15. februar kl. 12-14! Her kan du låne førsteklasses sportsutstyr helt gratis. Her kan hele familien kose seg på isen på torget i Brumunddal.

Les mer!

 

 

Foto av gutt i basseng

Alle elsker basseng!

Besøk Mjøsbadet i Brumunddal eller bassenget i Moelv! Bassengene har ordinære åpningstider hele vinterferieuka. En tur i Mjøsbadet kan med fordel kombineres med en stund i Mjøsparken , som også har islagt skøytebane nå i vinterhalvåret.

 

Foto av skiløyper

Besøk Sjusjøen – et vintereldorado!

Sjekk vinterferieprogrammet til Visit Sjusjøen, som arrangerer alt fra barneslalåmkonkurranse, barneskirenn på Sjusjøvannet og andre familievennlige aktiviteter i vinterferieuka. Det er forøvrig fantastiske forhold for langrennsski på Sjusjøen og i Ringsakerfjellet – finn fram ski, kvikklunsj og appelsin for den ultimate turopplevelsen!

 

Skuespillere under Birkebeinerspelet

Se Birkebeinerspelet

En opplevelse for livet?  Er du raskt ute, kan du fortsatt sikre deg en billett til Birkebeinerspelet, som spilles på Mesna ved Sjusjøen i perioden 14.-22. februar 2020.

Foto: Ian Brodie

 

Biblioteket i Brumunddal

Besøk biblioteket

Legg turen til biblioteket i Brumunddal! Der er det gratis aktiviteter for barn mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien fra klokka 11:00 til 14:00. De flinke folka på biblioteket arrangerer bordaktiviteter; perler, klipper i papir og setter frem brettspillene sine. Lørdag 15. februar kl. 15.00 er det «Minikino» for barn kl. 13.00.

Les mer!