Mange bedrifter gjør mye for å holde tritt med utviklingen i markedet sitt, det være seg alt fra investeringer i ny teknologi og maskiner til justering av produkter og tjenester. Mange omstiller seg til kravene i det grønne skiftet vi er inne i. Da er man i alle fall halvvegs til målet.

I tillegg må budskapet også ut og nå kundene og andre interessenter på en effektiv og synlig måte for at satsingen skal kunne gi økt etterspørsel og økt salg, og dermed uttelling på bunnlinjen. Det er dette som er fokus på frokostmøtet denne gangen.

Hovelsrud gård på Helgøya har over tid jobbet systematisk med posisjonering og bygging av merkevaren Hovelsrud kylling. De har lykkes svært godt i arbeidet, og har hatt støtte fra Innovasjon Norge i prosessen. Vi får ta del i Hovelsrud kylling sin prosess og erfaringer frem til den merkevaren det er i dag.   

På frokostmøtet vil du få en innføring i hva en merkevare er, hvorfor det er viktig og også tips til hva som kreves for å ta en god og tydelig posisjon i markedet. Ønsker bedriften å nå ut til nye kundegrupper? Opplever bedriften at det selskapet er kjent for ikke representerer dere på en fullverdig måte? Da vil frokostmøtet være spesielt nyttig.

Det vil bli mulighet for individuelle samtaler med Innovasjon Norge Innlandet i etterkant av frokostøtet. Gi gjerne tilbakemelding når du melder deg på, om du allerede nå vet at du ønsker en prat.

Fra Innovasjon Norge Innlandet møter du Torunn Linneberg og Jumang Kang. Torunn har lang erfaring fra innovasjon og innovasjonsprosesser, salg, markedsføring, markedsstrategi og kommunikasjon i både lokale, nasjonale og internasjonale virksomheter. Hun har etablert to bedrifter og arbeidet i ulike bransjer. I Innovasjon Norge Innlandet jobber hun som innovasjonsrådgiver med ansvar for innovasjonsprosesser og omstilling til bærekraft, hvor fokuset er å støtte utvikling, vekst og omstilling i eksisterende næringsliv.

Jumang har gjennom lang erfaring innen markedsføring og kommunikasjon i store, internasjonale selskap opparbeidet seg solid bakgrunn i utvikling og implementering av markesstrategier. Hun har en kulturelt mangfoldig bakgrunn og har utviklet et bredt perspektiv og en dyp forståelse for globale dynamikker og bidrar til å bygge merkevarer som skiller seg ut. I Innovasjon Norge Innlandet jobber Jumang som internasjonaliseringsrådgiver, og støtter bedrifter i Innlandet med å realisere sine vekstambisjoner. 

Fra Hovelsrud gård møter vi Marianne Olssøn, jurist og bonde. Hun er dagens driver på gården som har vært i familien siden 1840-årene. Hun har utviklet Hovelsrud gårds mange produkter og bygget opp merkevaren Hovelsrud kylling. Merkevaren blir verdsatt av bevisste forbrukere og de beste restaurantene i Norgen. Driverne har mottatt mange priser for arbeidet med gården og gårdens produkter. Du kan lese mer om Hovelsrud gård og Hovelsrud kylling her….

Frokostmøtet er gratis, men krever påmelding i forbindelse med serveringen.

Frist for påmelding er 21. mai.

 

Velkommen.

 

Meld deg på her: